Mardin Şubemiz törenle hizmete girdi

İstanbul Eczacılar Kooperatifi’nin yeni açılan Mardin Şubesi, 13 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mardin Kızıltepe, Yenikent Mahallesinde bulunan şube binasında gerçekleşen açılışa; başta bölge eczacıları olmak üzere, bölge eczacı odası başkanları, İlaç İşverenleri temsilcileri ile İstanbul Ecza Koop yetkili kurul üyeleri ve kooperatif yöneticileri katıldı.

Saat 18.00’de başlayan törenin açılışında konuşan İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. M. Sait Yücel, uzun zamandır bölgeye Diyarbakır’da bulunan Güneydoğu Şube’den hizmet verildiğini anımsatarak “Mardin ili ve ilçelerinde eczacı ortaklarımızın artan hizmet talebi ve yeni ortaklarımızın aramıza katılmasıyla bu bölgede şube açma ihtiyacını hissettik ve bugün Mardin Şubemizi hep birlikte hizmete açıyoruz” diyerek davetlilere hoş geldiniz dedi. Yücel, İstanbul Eczacılar Kooperatifi’nin yurt çapındaki hizmet ağını planlı bir biçimde genişlettiğine işaret ederek “ Bu bizim eczacı kooperatiflerini ulusal boyuta taşıma hedefimizin adımlarıdır” dedi ve bu adımları planlı bir biçimde sürdüreceklerinin altını çizdi.

Törende daha sonra,  İEİS (İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Arpacıoğlu, Diyarbakır Eczacı Odası Başkanı Ecz. Mahmut Sert,  Mardin Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Fatih Oral,  TEB Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ali Erdem birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar, yeni hizmet noktalarının ilaca sağlıklı ve hızlı erişimin önemli bir parçası olduğunun altını çizerek, kooperatiflerin bu ihtiyacın karşılanmasında önemli roller üstlendiğine vurgu yaptılar.

Açılış törenine ayrıca, İEİS Yönetim Kurulu üyeleri Canan Bademlioğlu, Muzaffer Bal, İsmail Öncel, Hakan Yıldırım ve Disiplin Kurulu Başkanı Süha Taşpolatoğlu ile Mardin, Kızıltepe ve bölge eczacıları katıldı.

13 Mayıs 2022 Cuma günü törenle hizmete açılan ve 1300 M2 alanda kurulu İstanbul Ecza Koop Mardin Şube 23 çalışan ve 7 araçla Mardin ili ve ilçelerinde bulunan eczacı ortaklarımıza hizmet verecek.

İstanbul Ecza Koop Mardin Şube iletişim bilgileri

Yenikent Mah. 9136. Sok. No:2/A Kızıltepe / Mardin

Tel: 0 (482) 999 19 30