#HepBirlikteYardıma

Değerli Eczacılarımız;

Kahramanmaraş İli Pazarcık İlçesi merkez olmak üzere, Malatya, Hatay, Adıyaman, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa ve çevre illerimizi etkileyen yıkıcı deprem nedeniyle ülke olarak büyük üzüntü içindeyiz.

Yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, yakınlarına sabır ve halen enkaz altında olanlar için de yardımların hızla ulaşmasını diliyoruz. Böyle bir kış gününde depremden etkilenen yurttaşların ihtiyaçlarının giderilmesinin ve dayanışmanın sağlanmasının herşeyden daha önemli olduğunun farkındayız.

Ortaklarımızın verdiği güçle TEKB ve İstanbul, Bursa ve Güney Eczacı Kooperatifleri olarak elimizden gelen yardımı yapabilmek için TEB, bölge Eczacı Odalarımız ve ilgili kurumlarla koordinasyon içindeyiz.

Bölgenin gereksinimlerinin tespiti ve ulaştırılması konusunda organize olurken, bunların tedariği konusunda yardımcı olmak isteyen eczacı ortaklarımız da aşağıda açıklandığı şekliyle katkıda bulunabilirler.

Bu zor günleri de yine hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz.

Ülkemize geçmiş olsun.

Yardım için:
Kooperatif Satış Danışmanınıza düşündüğünüz yardım tutarını ilettiğinizde, bölgeye göndereceğimiz ilaç ve diğer destek amaçlı malzemeler belirttiğiniz tutar karşılığı adınıza fatura edilecektir.