100. yıl ve 34. yıl coşkusunu, AKM’de “Anadolu Ateşi İskoop Özel Gösterisi” ile kutladık

Ortaklarımızla birlikte Cumhuriyetimizin bir asırlık coşkusunu ve kooperatifimizin 34 yıllık başarısını, Anadolu Ateşi’nin unutulmaz gösterisiyle taçlandırdık.

Cumhuriyetimizin 100. yılı ile kooperatifimizin 34. yılını, 13 Kasım 2023 Pazartesi günü, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Anadolu Ateşi İskoop Özel Gösterisi ile coşku içinde kutladık. Ortaklarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hasan Hüseyin Can, Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, İstanbul Ecza Koop Kurucu ortakları ve sektörün önde gelen temsilcileri de katıldı.

Gösteri öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkanımız Ecz. Sait Yücel, Cumhuriyetin ve İstanbul Ecza Koop’un aynı birlik ve azimle kurulduğunu vurgulayarak, kooperatif olmanın gücünü Atatürk’ün sözleriyle ifade etti. Yücel, Cumhuriyetin 100. yılını ve İskoop’un 34. yılını kutladı.

Davetlilerimiz, Anadolu Ateşi'nin muhteşem dans performanslarıyla birlikte Cumhuriyetin 100. yılı ve kooperatifin 34. yılını eğlenceli bir şekilde kutladılar. Gösterinin sonunda, ortaklarımız ellerindeki Türk bayraklarıyla 10. Yıl Marşı’na eşlik ederek, coşkulu bir atmosfer oluşturdular.

Fuaye alanındaki imza panosuna da ilgi gösteren davetlilerimiz, hatıra notu yazarak fotoğraf çektirdiler.